12.8 C
Botoșani
5 mai, 2024

Minoră din Botoșani, abuzată sexual de bărbatul angajat de tatăl ei să pună gresie și faianță

Fotografie cu caracter ilustrativ

Publicat: 16/04/2024, 20:42

Un bărbat de 34 de ani care a fost angajat de tatăl unei minore din Botoșani pentru a pune gresie și faianță în casă a agresat sexual o adolescentă de 16 ani.

Tatăl minorei l-a angajat să instaleze gresie și faianță în casă. Fata învață în municipiul Botoșani și stă la internat în timpul săptămânii, dar în weekend revine acasă în comuna natală și locuiește într-o anexă din gospodărie. Bărbatul angajat de tatăl ei era la locul de muncă când fata a sosit acasă. Adolescenta era obligată să îl supravegheze în timp ce stătea în camera ei.

„Locuia singură acum, tatăl a plecat în străinătate, nu ne-a informat, pleca și venea. Niciodată nu am fost informați că el pleca. Am făcut anchetă socială la divorțul părinților, anul trecut. Mama a părăsit domiciliu, fata nu a păstrat legătură cu mama o perioadă”, a declarat Felicia Rusu, asistent social.

Când a abuzat-o sexual, persoana era sub influența alcoolului și, deși fata s-a opus, ar fi continuat. Bărbatul a fost reținut de forțele de ordine și este acum sub control judiciar pentru acuzații de agresiune sexuală, potrivit

Serviciul local de asistență socială a luat responsabilitatea de a oferi consiliere psihologică unei tinere.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

16 Apr, 20:54

Știri politice –

16 Apr, 20:49

16 Apr, 20:38

Ultima oră

16 Apr, 20:33

16 Apr, 20:03

16 Apr, 19:56

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/minora-din-botosani-abuzata-sexual-de-barbatul-angajat-de-tatal-ei-sa-puna-gresie-si-faianta-20187835

Ultimă oră

Același autor