35.6 C
Botoșani
13 iulie, 2024

VIDEO: Incendiu puternic în Bârlad, la căsuțele sociale din zona Podeni-Munteni, de la vegetația uscată!

15 martie 2023

8 ore ago

– Advertisement –

FOC… Ieri seară, la locuințele sociale de pe strada Cpt. Grigore Ignat, a avut loc un incendiu puternic, din cauza vegetației uscate, care a luat foc. Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu șase autospeciale și 26 pompieri militari pentru limitarea și lichidarea incendiului care s-a extins la zece magazii din apropierea locuințelor sociale din zona Podeni – Munteni din municipiul Bârlad.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la zece magazii desfășurate pe aproximativ 150 metri pătrați, existând riscul ca focul să se extindă și la casele sociale. Până la sosirea echipajelor de intervenție, 30 de persoane s-au autoevacuat din locuințe. După aproximativ trei ore incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate persoane rănite ori intoxicate. Au ars zece magazii, șase ferestre tip termopan, zece biciclete, aproximativ 12 metri cubi material lemnos, circa 20 metri liniari din bagdadia unei locuințe sociale, diverse produse textile și materiale plastice. De asemenea, au ars circa 1.000 metri vegetație uscată și mărăciniș. Valoarea estimată a bunurilor distruse este de aproximativ 11.000 lei. Valoarea estimată a bunurilor salvate depășește 2,5 milioane lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu deschis”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Ultimele Știri

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/video-incendiu-puternic-in-barlad-la-casutele-sociale-din-zona-podeni-munteni-de-la-vegetatia-uscata/

Ultimă oră

Același autor