7.2 C
Botoșani
27 februarie, 2024

UPDATE – Botoşani: Actor împuşcat pe scenă, în timpul unei repetiţii, de un coleg, cu un pistol tip airsoft/ Victima a suferit răni uşoare/ Poliţiştii fac cercetări în acest caz/ Arma, ridicată de anchetatori

astăzi, 14:47

Un actor a fost împuşcat, vineri, pe scena Teatrului din Botoşani, în timpul unei repetiţii, de un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Victima a fost transportată la spital, stabilindu-se că a suferit răni minore. Poliştii au deschis o anchetă şi au ridicat arma, care este una de tip airsoft, cu aer comprimat.

– ”Este vorba despre o armă tip airsoft cu aer comprimat. A fost ridicată de poliţişti în vederea expertizării, pentru a se stabili cu exactitate categoria din care face parte”, a precizat IPJ Botoşani.

Cercetările continuă, pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Potrivit sursei citate, în această etapă a anchetei cercetările sunt pe fapte, nicio persoană nu are vreo calitate în dosar.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au anunţat că sunt făcute cercetări în acest caz.

“În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, au precizat poliţiştii.

Potrivit Botoşani News, incidentul a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu” în timpul repetiţiilor la piesa de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaie a fost împuşcat de colegul său, aşa cum era în textul piesei, dar pe ţeava pistolului de tip airsoft a ieşit un proiectil.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, fiind diagnosticată cu traumatism de glob ocular minor.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-botosani-actor-impuscat-pe-scena-in-timpul-unei-repetitii-de-un-coleg-cu-un-pistol-tip-airsoft-victima-a-suferit-rani-usoare-politistii-fac-cercetari-in-acest-caz-arma-ridicata-de-anchetatori-1922404709002024021421487725

Ultimă oră

Același autor