17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Un tânăr din Botoșani a fost prins de două într-o zi conducând beat şi fără permis

Un tânăr de 19 ani din localitatea Dângeni a fost reţinut de poliţişti după ce a fost surprins, de două ori într-o zi, în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, spun polițiștii din Botoșani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, a specizat că tânărul a fost oprit în trafic în oraşul Ştefăneşti, iar ulterior pe drumul judeţean DJ 294, de fiecare dată aflându-se sub influenţa alcoolului, relatează Agerpres.

Este cel de-al doilea şofer reţinut de poliţişti în această lună pentru că ar fi condus de două ori într-o singură zi băut şi fără permis.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Botoşani au emis, pe 12 martie, ordonanţă de reţinere pe numele unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-tanar-din-botosani-a-fost-prins-de-doua-intr-o-zi-conducand-beat-si-fara-permis-2287001

Ultimă oră

Același autor