35.6 C
Botoșani
13 iulie, 2024

Un băiat de 14 ani a murit electrocutat la clubul de canotaj din Orșova

Adolescentul se juca de-a v-ați ascunselea cu câțiva colegi

Sursa foto: Facebook/ IGSU

Un băiat de 14 ani din Botoșani

, marți, după ce s-a electrocutat în camera tehnică de la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor (CNOPJ) din cadrul Complexului Sportiv Național Orșova.

Potrivit primelor informații, obținute de echipa Antena 3 CNN, tragedia s-a petrecut în timp ce adolescentul se juca de-a v-ați ascunselea. Acesta s-a ascuns în camera tehnică și s-a electrocutat după ce a atins panoul electric.

Colegii săi l-au căutat după ce au văzut că acesta nu se mai întoarce.

Comunicatul oficial al Poliției:

La data de 11 iunie a.c., ora 17.20, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată cu privire la faptul că, la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orșoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor, de 14 ani ani, în timp ce se juca împreună cu alți colegi din cadrul complexului, s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/baiat-14-ani-a-murit-electrocutat-clubul-canotaj-orasova-712316.html

Ultimă oră

Același autor