35.6 C
Botoșani
13 iulie, 2024

Un actor a fost împușcat de un coleg în timpul repetiției, la teatrul din Botoșani

Un actor a fost împuşcat, vineri, pe scena Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoşani, în timpul unei repetiţii, de un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Scena făcea parte din scenariu, însă nimeni nu știa că pe țeava pistolului era un proiectil. Victima a fost transportată la spital, unde s-a constatat că fusese rănită ușor. Poliştii au deschis o anchetă în acest.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au anunţat că sunt făcute cercetări.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor” , au precizat poliţiştii.

Potrivit Botoşani News citat de news.ro, incidentul a avut loc la Teatrul „Mihai Eminescu” în timpul repetiţiilor la piesa de teatru „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaie a fost împuşcat de colegul său Marius Rogojinschi, aşa cum era în textul piesei, dar de pe ţeava pistolului de tip airsoft a ieşit un proiectil.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, fiind diagnosticată cu traumatism de glob ocular minor.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-actor-a-fost-impuscat-de-un-coleg-in-timpul-repetitiei-la-teatrul-din-botosani-2681847

Ultimă oră

Același autor