14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

Tragedie în Botoşani: Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare a unei fabrici de caşcaval

Patru bărbaţi au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de caşcaval din localitatea Ibăneşti, judeţul Botoşani. Trei sunt în stop cardiac.

Potrivit ISU Botoşani, la caz au ajuns, în cel mai scurt timp, cinci echipaje din cadrul Detaşamentului Dorohoi şi Botoşani, cu două autospeciale de stingere dotate cu kit-uri de salvare din spaţii înguste, trei ambulanţe SMURD, dintre care şi cea de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă SAJ.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 şi 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri şi preluate de echipajele medicale aflate la faţa locului. Una dintre victime era conştientă şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au iniţiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare.

A fost solicitat şi elicopterul SMURD Iaşi, care a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică.

Un echipaj mixt Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră asigură măsurile de ordine şi siguranţă la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:58

astăzi, 15:38

astăzi, 15:27

astăzi, 15:24

astăzi, 12:42

astăzi, 14:53

miercuri, 14:06

miercuri, 13:24

miercuri, 09:47

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/tragedie-in-botosani-patru-barbati-au-cazut-intr-un-bazin-de-decantare-a-unei-fabrici-de-cascaval-22414412

Ultimă oră

Același autor