16.1 C
Botoșani
4 mai, 2024

Tânăr din judeţul Suceava, ÎMPUȘCAT de poliţişti în timpul unei urmăriri în trafic

FOTO – Caracter ilustrativ

Publicat: 21/04/2024, 13:40

Urmărire ca în filme în județul Suceava! Un tânăr de 25 de ani din Suceava a fost împuşcat de către poliţişti, în timpul unei urmăriri în trafic, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Bărbatul a fost oprit de către agenţii de la poliţia rutieră. Iniţial, şoferul s-a conformat, oprind autovehiculul, însă, în momentul în care poliţiştii s-au apropiat de portieră, acesta a demarat în trombă. Tânărul a fost urmărit pe o distanţă de cinci kilometri, iar poliţiştii au folosit pistoalele în timpul acţiunii.

Incidentul a avut loc la data de 20 aprilie, în jurul orei 24:00, în municipiul Dorohoi.

”Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe parcursul deplasării au efectuat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât si înspre autovehicul, reuşind prinderea sa, la aproximativ 5 kilometri de locul interceptării, în localitatea Sauceniţa. În urma folosirii armamentului din dotare, a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale!” , informează IPJ Botoşani.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat, în persoana unui tânăr de 25 de ani, din judeţul Suceava. El a fost dus la spital, starea sa de sănătate fiind stabilă. În urma verificărilor , poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului condus de bărbat 93 de butelii cu agent refrigerant, aduse din Ucraina fără documente, potrivit news.ro.

Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

24 Apr, 22:41

24 Apr, 22:37

24 Apr, 22:36

Ultima oră

Educație –

24 Apr, 21:46

Video –

24 Apr, 21:16

Social –

24 Apr, 21:07

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/tanar-din-judetul-suceava-impuscat-de-politisti-in-timpul-unei-urmariri-in-trafic-20191312

Ultimă oră

Același autor