14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

Sute de persoane evacuate dintr-un mall din Botoșani. Traficul a fost restricționat

21.06.2024 20:08

FOTO: Agerpres

Vineri după-amiază, peste 300 de persoane au fost evacuate din mall-ul din municipiul Botoșani din cauza unui posibil incident cu gaze, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Un apel la numărul de urgență 112 a semnalat miros puternic de gaze, determinând intervenția promptă a pompierilor de la Detașamentul Botoșani. Aceștia au decis evacuarea preventivă a tuturor persoanelor din clădire și au aerisit spațiile de la toate etajele. Verificările ulterioare au relevat că mirosul de gaze provenea de la demisolul clădirii, unde o mașină care aproviziona un magazin din interior avea scurgeri de gazolină.

Acțiunea de evacuare a beneficiat de sprijinul polițiștilor, jandarmilor și personalului centrului comercial. Traficul pe Calea Națională, între străzile Grivița și Victoriei, a fost blocat temporar pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică.

De asemenea, echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au fost prezente la fața locului, însă nu au fost necesare intervenții medicale.

Specialiștii societății de distribuție a gazelor au confirmat că nu exista niciun pericol și că mall-ul și-a putut relua activitatea normală.

21 iun 2024, 20:51

Sursa: https://www.dcnews.ro/sute-de-persoane-evacuate-dintr-un-mall-din-botosani-traficul-a-fost-restrictionat_963526.html

Ultimă oră

Același autor