7.2 C
Botoșani
27 februarie, 2024

Povestea lui Barica Emanuel, tânărul care a luat „Golden Buzz” de la Andi Moisescu / A ajuns pe drumuri, după ce tatăl lui a pierdut casa la BARBUT

Povestea lui Barica Emanuel, tânărul care a luat „Golden Buzz”/ Sursa foto: Pro Tv

Publicat: 10/02/2024, 13:34

Sezonul 14 de la „Românii au talent” a marcat deja primul „Golden Buzz”. Emanuel Barica este primul participant care a impresionat publicul și care l-a convins pe Andi Moisescu să apese butonul mult-râvnit.

Emanuel Barica, în vârstă de 29 de ani, este artist stradal în capitala Germaniei. Specializat pe animație, tânărul impresionează oamenii din diverse zone din Berlin cu talentul său. Barica, a învățat să deseneze în jurul vârstei de 14-15 ani, după ce a văzut desenele japoneze la televizor, când era în vizită la vecini.

Tânărul de 29 de ani ascunde o poveste cutremurătoare: tânărul a rămas pe drumuri, după ce

tatăl a pierdut casa la barbut.

Odată cu trecerea anilor, și-a găsit pasiunea de a desena!

Operele sale de artă au fost expuse în galeriile din Linz, Paris sau Berlin

Emanuel provine dintr-o familie de etnie romă care a locuit împreună în București, într-o vilă, dar tatăl său a pierdut casa la un joc de barbut când concurentul avea 4 ani. În urma acestei situații, Emanuel și cei patru frați au plecat cu toții în Botoșani pentru că nu aveau unde să lociuască și s-au mutat la bunici, notează

Au ajuns în grija bunicilor. La vârsta de 5 ani, a fugit de acasă și

timp de 6 luni a dormit pe străzi.

Până într-o zi când tânărul a fost găsit de oamenii legii și a fost readus în sânul familiei.

În prezent, concurentul de la Pro TV se bucură de notorietate în acest domeniu, iar operele sale de artă au fost expuse în galeriile din Linz, Paris sau Berlin.

„Fiecare lucrare a mea este ca un dans al vieții”

În adolescență, pe la 14-15 ani, a început să învețe să deseneze, fiind interesat de desenele animate japoneze. A venit pe scena de la Pro TV pentru a-și expune talentul. Susține că fiecare lucrare pe care o face este precum un „dans al vieții”.

„Fiecare lucrare a mea este ca un dans al vieții. Parcă vreau să îmbrățișez arta pentru că mi-a fost aproape în tot timpul ăsta. M-a ținut ferit de toate lucrurile rele și primejdioase. Mi-a fost și prieten, și iubită, și mamă, și tată. Și cu arta am adus oamenii aproape de mine. Ce o să fac acum pe scenă se numește desen intuitiv și vreau să vă arăt”, a povestit Emanuel Barica, citat de

Cel care a apăsat pe butonul Golden Buzz a fost chiar Andi Moisescu. A fost foarte impresionat de momentul de pe scenă.

„Emanuel, aș vrea să știi că desenul tău a prins viață cred că de la primele linii. Iar ceea ce am văzut aici este exact neașteptatul după care tânjesc de fiecare dată când vin într-un nou sezon Românii au talent. Iar tu aici ai venit și ai pus în aceeași ecuație: viață, poveste, desen, suferință, dragoste, mii de chipuri… ai fost dirijorul acestui moment și în același timp orchestra întreagă. Dacă ăsta nu e un moment fenomen, atunci nu știu ce mai e… Pentru mine este fără doar și poate momentul fenomen al acestui sezon, iar tu reprezinți pentru mine un fenomen”, a spus Andi Moisescu.

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social.

A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală.

S-a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

10 Feb, 15:01

HOROSCOP –

10 Feb, 15:00

Știri politice –

10 Feb, 14:44

Ultima oră

10 Feb, 14:12

Video –

10 Feb, 14:00

Actualitate –

10 Feb, 13:44

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/showbiz/povestea-lui-barica-emanuel-tanarul-care-a-luat-golden-buzz-20147758

Ultimă oră

Același autor