14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

News Alert

Explozie uriașă la un centru comercial din Botoșani. 12 persoane sunt rănite. Planul roșu a fost activat

UPDATE 11:12 : 12 persoane au fost rănite și transportate la spital, una dintre victime fiind în stare gravă. Două elicoptere SMURD de la Iași și Galați au fost trimise în Botoșani.

UPDATE 11:06 : Cele 10 victime sunt conștiente și prezintă diverse traumatisme și arsuri. Din informațiile primite, la acest moment, nu ar fi persoane decedate. Incendiul a fost stins.

UPDATE 11.00 : În magazin erau 120 de persoane, dintre care 110 au ieșit, iar 10 persoane au fost rănite. Este pregătit și un avion SMURD.

UPDATE 10.58 : A fost trimis un elicopter Black Hawk de Iași la Botoșani pentru transferul răniților. Ar exista și riscul de prăbușire al magazinului. Încă nu se știe exact câți oameni erau în interiorul magazinului la momentul exploziei centralei.

UPDATE 10.55 : Ar fi vorba despre 10 persoane rănite. ISU Botoșani au cerut să fie în alertă și echipaje din județul Suceva.

UPDATE 10.47 : Potrivit primelor informații, ar fi vorba de șase persoane rănite. La fața locului sunt numeroase unități de intervenție, printre care autospeciale de stingere și ambulanțe SMURD.

30 de persoane s-au evacuat, au ieșit singure din magazine și echipele de intervenție caută alte persoane suprinse în magazin și pentru stingerea incendiului.

O parte din fațada magazinului a fost spulberată de explozie. Deflagrația s-ar fi produs din cauza unei centrale aflate în interiorul magazinul.

O explozie foarte puternică a avut loc în această dimineață la un magazin de bricolaj din Botoșani.

Planul roșu a fost activat. Potrivit primelor informații, există mai multe victime și tot centrul comercial a fost evacuat.

La fața locului au sosit ambulanțe și o unitate de terapie intensivă mobilă, precum și autospeciale de pompieri.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/explozie-uriasa-la-un-centru-comercial-din-botosani-planul-rosu-a-fost-activat-2818321

Ultimă oră

Același autor