14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

Internaţionalul de tineret al României, Ştefan Bodişteanu, a semnat cu FC Botoşani

Internaţionalul de tineret al României, Ştefan Bodişteanu, a semnat un contract valabil pentru trei ani cu FC Botoşani, a anunţat miercuri clubul.

„FC Botoşani anunţă transferul internaţionalului de tineret al României, Ştefan Bodişteanu! În vârstă de 21 de ani, Ştefan Bodişteanu a semnat cu un contract valabil pe o perioadă de trei ani de zile”, a transmis clubul într-un comunicat.

Conform acestuia, Ştefan Bodişteanu este născut la Chişinău în 2003 şi a evoluat în peste 37 de meciuri pentru toate naţionalele de juniori ale României, marcând de şase ori.

Clubul arată că acesta poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, evoluând atât ca mijlocaş stânga, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

„Sezonul trecut, Ştefan Bodişteanu a evoluat sub formă de împrumut pentru Oţelul Galaţi, grupare la care a fost jucător de bază. Premergător aventurii avute la Galaţi, noul jucător al FC Botoşani a evoluat pentru Academia Hagi, Viitorul Constanţa, Farul Constanţa şi CSA Steaua”, susţin reprezentanţii FC Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

ieri, 09:27

ieri, 09:18

ieri, 08:55

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/internationalul-de-tineret-al-romaniei-stefan-bodisteanu-a-semnat-cu-fc-botosani-22430443

Ultimă oră

Același autor