17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Infotrafic: două drumuri naţionale sunt în continuare închise din cauza zăpezii

Două drumuri naţionale din judeţele Buzău şi Vrancea sunt în continuare închise din cauza zăpezii. De asemenea, luni dimineaţă, traficul este restricţionat pentru maşinile grele pe alte două şosele din Buzău şi Brăila.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţă, nu sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis.

Drumurile naţionale cu circulaţia închisă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sunt DN 22 de la Râmnicu Sărat, în judeţul Buzău până la limita cu judeţul Brăila şi DN 23B între Măicăneşti şi Ciorăşti, în judeţul Vrancea.

Traficul este restricţionat pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone pe pe DN 22 între oraşul Brăila şi graniţa judeţului Buzău. Totodată, traficul este restricţionat pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone pe DN 2C de la Costeşti, în judeţul Buzău până la limita cu judeţul Ialomiţa.

Autorităţile atrag atenţia că sunt semnalate precipitaţii izolate sub formă de ninsoare în judeţele Botoşani, Braşov, Covasna, Iaşi, Neamţ şi Prahova şi pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul cuprins între kilometri 225 şi 238 (Boiţa – Sibiu). Precipitaţiile nu pun în pericol siguranţa traficului, precizează reprezentanţii Infotrafic.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/infotrafic-doua-drumuri-nationale-sunt-in-continuare-inchise-din-cauza-zapezii-21575974

Ultimă oră

Același autor