14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

Incident în sediul Primăriei Ploiești. Femeia care a vrut să dea foc instituției, reținută pentru 24 de ore

19.06.2024 23:38

19.06.2024 17:08

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

O femeie a încercat, miercuri, să dea foc sediului Primăriei Ploiești. Femeie este reținută pentru 24 de ore.

UPDATE : Femeia care a încercat, miercuri, să incendieze sediul Primăriei Ploiești, a fost reținută pentru 24 de ore, informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, citează Agerpres.

Aceasta va fi ulterior prezentată unității de parchet competente, arată sursa citată.

Știrea inițială

O femeie a încercat să dea foc Primăriei Ploiești, fiind imobilizată de către lucrătorii Poliției Locale, ulterior fiind dusă la audieri, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, femeia a stropit cu benzină și a amenințat că dă foc, nemulțumită că autoritățile nu i-au răspuns solicitării, aceea de a primi o locuință socială.

”La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii Secției nr. 1 de Poliție au fost fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi încercat să incendieze o clădire din Municipiul Ploiești.

Din primele verificări a reieșit faptul că o femeie de 49 de ani, din municipiul Ploiești, ar fi intrat în sediul unei instituții publice din municipiul Ploiești și ar fi vărsat un lichid inflamabil în incinta acesteia.

Femeia în cauză ar fi exprimat faptul că intenționează să incendieze clădirea”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Femeia a fost imobilizată de către lucrătorii Poliției Locale prezenți în clădire, fiind apoi preluată de polițiști și dusă la audieri. Surse oficiale au precizat că nemulțumirea acesteia este legată de faptul că nu a primit o locuință socială din partea municipalității.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la distrugere.

, se pare că femeia suferă de afecțiuni psihice.

Sursa: https://www.dcnews.ro/incident-in-sediul-primariei-ploiesti-motivul-pentru-care-o-femeie-a-vrut-sa-dea-foc-institutiei_963237.html

Ultimă oră

Același autor