17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Gest nebunesc! Un bărbat din Botoșani a încercat de 3 ori să își cumpere un pistol la negru, fiindcă intenționa să își ucidă fratele

Un bărbat din Botoșani a încercat de 3 ori să își cumpere un pistol la negru, fiindcă intenționa să își ucidă fratele.

Polițiștii din Constanța au făcut joi 3 percheziții domiciliare într-un dosar pentru tentativă la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări a reieșit că, la data de 31 ianuarie 2023, un

de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi sunat o persoană care intenționa să vândă, legal, o armă cu glonț de calibrul 30-06. Apelantul i-a cerut vânzătorului cumpărarea armei fără întocmirea documentelor legale, motivând că nu are autorizație, dar a fost refuzat.

Totodată, în urma cercetărilor s-a mai stabilit că bărbatul mai contactase, anterior, 2 persoane, ca să cumpere o armă letală la negru.

„De asemenea, din cercetări a reieșit că bărbatul și cumnata sa ar fi intenționat să-l omoare pe fratele său, dacă ar fi reușit să achiziționeze arma, motiv pentru care, în cauză, a fost sesizat Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor calificat. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul bărbatului și al cumnatei sale, au fost descoperite și ridicate 2 telefoane mobile și înscrisuri cu valoare probatorie”, informează vineri IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/locale/barbat-arest-ucida-fratele-arme-la-negru-926080.html

Ultimă oră

Același autor