14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

FC Botoșani, victorie în meciul cu CFR Cluj. Antrenorul ardelenilor a fost dat afară. Mutu negociază cu Varga

Publicat la 21 ianuarie 2024, 20:26

Mare surpriză la Botoșani. Moldovenii, la al 2-lea succes. sursa: Facebook

FC Botoșani a câștigat, duminică, scor 1-0, partida jucată pe teren propriu, contra celor de la CFR Cluj, în etapa a 22-a a campionatului intern. A fost debutul lui Bogdan Andone pe banca moldovenilor.

Update: Din câte se pare, Nelu Varga l-a dat deja afară pe antrenorul Andrea Mandorlini. Și negociază la această oră cu Adrian Mutu, care este liber de contract.

FC Botoşani, ultima clasată, a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii de fotbal.

Unicul gol al

a fost înscris de Eduard Florescu (64), din centrarea lui Romario Benzar.

a debutat oficial cu o victorie pe banca moldovenilor.

au reuşit a doua sa victorie consecutivă.

FC Botoșani, la al doilea succes în campionat, în acest sezon

CFR Cluj are o singură victorie în ultimele sale opt etape, trei egaluri, patru eşecuri.

În tur, CFR s-a impus cu 3-1.

AFC Botoşani – FC CFR 1907 Cluj 1-0 (0-0), Stadion Municipal – Botoşani

A marcat: Eduard Florescu (64).

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe)

Arbitru video: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitru asistent video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Cătălin Popa (Vaslui) – LPF.

Andrea Mandorlini a fost pus pe liber

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a decis, la final, să-l demită pe antrenorul Andrea Mandorlini. Ardelenii au șanse minuscule pentru a câștiga un nou titlu în Liga I. Iar tehnicianul așteaptă ședința de luni pentru a-și afla soarta. Echipa din Gruia e la 8 puncte distanță de liderul FCSB, care mâine are meci cu UTA, pe teren propriu.

„A fost un meci compus din mai multe episoade. În unul dintre ele și poate în cel mai important, Florescu trebuia eliminat, e clar, iar la scurt timp a dat gol. Echipa a încercat să joace cât de bine s-a putut pe acest gazon, care nu a fost cel mai bun.

Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off. Noi încercăm să facem meciuri cât mai bune. Azi am jucat pe un teren greu, să ne adaptăm condițiilor de joc. Totul s-a rupt în acel episod, în care Eduard Florescu trebuia eliminat.

Noi vrem să jucăm, să jucăm fotbal, să avem mingea cât mai mult, dar terenul nu ne-a ajutat astăzi. Adversarul a profitat.

Avem timp să ne gândim la meciul următor, cu FC Voluntari. Cu siguranță trebuie să facem mai mult”, a spus antrenorul de la CFR, conform Digi Sport.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/fc-botosani-victorie-in-meciul-cu-cfr-cluj.html

Ultimă oră

Același autor