17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

FC Botoşani se impune în deplasare la FC Argeş şi e pe locul 8 în Superligă

FC Botoşani reuşeşte a doua victorie a anului, după un şir de 8 meciuri fără meci câştigat pe finalul anului trecut, în Superligă.

Moldovenii s-au imus în deplasare la FC Argeş cu 2-0 şi au urcat temporar pe locul 8 în clasament.

Oaspeţii au dominat prima parte a meciului şi au avut şi prima ocazie, în minutul 8, când Straton a parat şutul lui Roman II. Portarul argeşenilor nu a mai avut ce face la lovitura de cap a golgheterului botoşănenilor, Mailat, care a deschis scorul în minutul 43.

Acelaşi Straton a marcat pentru 0-2, la 10 minute după reluarea jocului, din lovitură de pedepsă acordată după un henţ în careu făcut de Garita. Mailat a ajuns astfel al 8 goluri marcate în Superligă, cu care e pe locul 6, alăturu de Garita.

În minutul 68, Mailat putea face tripla, după ce a pătruns în careu, de unde a şutat pe lângă poartă din poziţie ideală.

După această victorie, FC Botoşani acumulează 27 de puncte, cu care urcă până pe locul 8, în timp ce FC Argeş e pe locul 13 cu 24 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/fc-botosani-se-impune-in-deplasare-la-fc-arges-si-e-pe-locul-8-in-superliga-21550723

Ultimă oră

Același autor