14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

Explozie la un liceu din Bolintin-Vale. Doi elevi, cu arsuri, au ajuns la spital. Alte patru persoane au fost îngrijite la fața locului

08.06.2024 09:54

08.06.2024 09:48

O explozie a avut loc la un liceu din Bolintin-Vale (Giurgiu), iar doi dintre elevii răniți au ajuns la spital.

O explozie a avut loc la un liceu din Bolintin-Vale, județul Giurgiu, iar doi elevi au ajuns la spital, transmite Realitatea Plus.

Potrivit sursei menționate, alți doi elevi, precum și două cadre didactice au primit îngrijiri medicale, la fața locului.

”Cel mai probabil explozia s-a produs în urma unor operațiuni de sudură, pe care le făceau în acea anexă (n.r. a liceului), pentru că nu s-a întâmplat în corpul liceului, unde se află și sălile de clasă, ci într-o clădire separată, fapt care nu a dus la evacuarea celorlați elevi. În acel corp se aflau două cadre didactice și patru elevi.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă doi dintre elevi au primit îngrijiri medicale la fața locului, precum și profesorii. La spital au fost transportați doi băieți, unul de 16 ani, cu arsuri la nivelul brațului drept și la picioare, iar cel de 17 ani, prezenta arsuri la brațul stâng”, a relatat reporterul postului TV.

Pompierii s-au deplasat cu autospeciale de stingere și descarcerare, cu echipaje medicale. De asemenea, s-a deschis un dosar penal și se face anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la această explozie.

Conform unui comunicat al ISU Giurgiu, explozia a avut loc vineri după-amiază, iar cel mai probabil aceasta s-a produs în urma unor operațiuni de sudură la macheta unui glob pământesc confecționat din fibră de sticlă, vopsită, în urma unor acumulări de gaze în interiorul acestuia.

08 iun 2024, 08:59

Sursa: https://www.dcnews.ro/explozie-la-un-liceu-din-bolintin-vale-doi-elevi-cu-arsuri-au-ajuns-la-spital-alte-patru-persoane-au-fost-ingrijite-la-fata-locului_961832.html

Ultimă oră

Același autor