14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

Explozie Dedeman Botoșani: Starea pacienților răniți

24.06.2024 12:19

FOTO: Agerpres

Care este starea pacienților de la explozia din Botoșani, din 7 iunie.

Cei doi răniți în urma exploziei de la Botoșani, din 7 iunie, și care au fost aduși la Spitalul Clinic de Urgență București este lent favorabilă, se mobilizează, cooperează, ei fiind stabili hemodinamic și respirator, a anunțat luni Ministerul Sănătății, scrie Agerpres.

”Cei doi pacienți internați la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) au o evoluție lent favorabilă, se mobilizează, cooperează. Aceștia sunt stabili hemodinamic și respirator. Se continuă cu măsurile de îngrijire specifice de ATI și Chirurgie plastică”, afirmă sursa citată.

Potrivit aceleiași surse, cei trei pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Spiridon” din Iași sunt conștienți, cooperanți, stabili hemodinamic și respirator, fără oxigenoterapie.

Reamintim că vineri, 7 iunie, o explozie urmată de un incendiu a avut loc la un magazin de bricolaj din municipiul Botoșani, în urma căreia 15 persoane au fost rănite.

La respectivul magazin, în acea dimineață se făceau demersuri pentru racordarea clădirii la rețeaua de electricitate și gaze, iar o acumulare de gaz a dus la această tragedie.

24 iun 2024, 11:45

Sursa: https://www.dcnews.ro/explozie-dedeman-botosani-starea-pacientilor-raniti_963738.html

Ultimă oră

Același autor