11.4 C
Botoșani
18 mai, 2024

Copil de doi ani dispărut în Botoşani, căutat cu drone cu termoviziune şi ATV-uri

Un copil de doi ani, dispărut duminică la ora 15.00, este căutat cu trei drone cu termoviziune, o şenilată şi patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită şi teren cu denivelări. Peste 100 de persoane acţionează pentru căutarea copilului.

„Comunitate mobilizată de poliţişti, pentru localizarea unui copil dispărut, în comuna Tudora- judeţul Botoşani. Peste 100 de forţe de ordine, voluntari şi câini de urmă, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani şi Poliţiei de Frontieră desfăşoară activităţi, pentru localizarea minorului, în vârstă de 2 ani, semnalat dispărut astăzi, în jurul orei 15.00”, anunţă IPJ Botoşani.

De asemenea, sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o şenilată şi patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită şi teren cu denivelări.

„Poliţiştii, jandarmii, pompierii, poliţiştii de frontieră, precum şi voluntari din comunitate s-au mobilizat şi continuă activităţile, pentru identificarea copilului”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 21:05

astăzi, 20:59

astăzi, 20:29

astăzi, 16:56

astăzi, 16:51

astăzi, 16:50

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/copil-de-doi-ani-disparut-in-botosani-cautat-cu-drone-cu-termoviziune-si-atv-uri-22295366

Ultimă oră

Același autor