17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Copil de 10 ani, mușcat de CÂINI pe o stradă din Botoșani

Foto caracter ilustrativ / Sursa: Facebook

Publicat: 19/02/2023, 13:09

Un băiețel în vârstă de 10 ani a ajuns la spital duminică după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe o stradă din Botoşani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, copilul prezintă mai multe răni.

Atacat de trei câini

El a fost găsit sângerând pe marginea străzii de un trecător.

„ Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului

au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe Strada Săvenilor din municipiul Botoşani, pe marginea părţii carosabile, a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. Din verificările efectuate până în acest moment, a reieşit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe Strada Săvenilor, ar fi fost

de trei câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat de 44 de ani, din Botoşani ”, a declarat oficialul

O echipă operativă a Poliţiei efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin.

Nu mai departe de luna trecută un copil în vârstă de 13 ani, din București, aflat pe un moped, a fost atacat de șase câini maidanezi. Incidentul s-a petrecut într-o comună din județul Teleorman. Copilul se afla în vizită la bunici. În urma incidentului, copilul a fost rănit, fiind transportat la spital de tatăl său.

Citește mai multe

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

20 Mar, 19:23

20 Mar, 19:00

Economic –

20 Mar, 18:11

Ultima oră

20 Mar, 18:05

Știri politice –

20 Mar, 17:28

Sport –

20 Mar, 17:11

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/copil-de-10-ani-muscat-de-caini-pe-o-strada-din-botosani-19929275

Ultimă oră

Același autor