17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Comedia „Taximetriști” ajunge în 47 de orașe din țară. Rețeta de succes se repetă, cu actori din echipa lui Victor Ioan Frunză, cum ar fi Adrian Nicolae

18 ian 2023, 18:04

„Taximetriști”, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu și scrisă alături de Adrian Nicolae, ajunge în 82 de cinematografe din 47 de orașe din țară din 20 ianuarie și beneficiază de o lansare simultană și în Moldova.

Comedia îi are ca protagoniști pe Liviu (Rolando Matsangos) și Lică (Alexandru Ion), doi taximetriști care încearcă să supraviețuiască unei ture de noapte în care fiecare client are o problemă și fiecare cursă e o aventură.

Proiecții speciale, în prezența echipei filmului, au loc în 14 orașe din țară începând cu 18 ianuarie. Premiera de gală a filmului, care a avut loc luni, 16 ianuarie, la Cinema City AFI Cotroceni din București, a reunit peste 1500 de persoane, în șapte săli de proiecție, printre care actori din distribuție – Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Monica Bârlădeanu, Victoria Raileanu, Mădălina Stoica, Cosmin Nedelcu, Alex Mircioi, Vlad Ionuț Popescu, Ana Maria Guran sau Spike (Paul Mărăcine), care este autorul piesei de pe coloana sonoră și are o apariție specială în film. Imaginile de la premieră sunt disponibile pe Facebook și Instagram.

Printre invitații la premiera de gală s-au aflat îndrăgiți actori, precum: Magda Catone, Elvira Deatcu, Pavel Bartoș, Vlad Gherman, Oana Moșneagu, Ada Condeescu, Mirela Zeța, Andreea Grămoșteanu, Ioana Flora, Ioana Bugarin, Olimpia Melinte, Ioana Blaj, Kira Hagi, Nicu Banea, jurnaliștii Răzvan Exarhu, Andi Moisescu, Florin Negruțiu și Oana Zamfir, comedianții Claudiu Teohari (Teo), Sorin Pârcălab, Geo Adrian, George Dumitru, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Mădălin Cârje, Alex Dobrotă, Teodora Nedelcu, Toma Alexandru.

O poveste plină de umor și suspans în viața de noapte a orașului

Filmat de-a lungul a 16 nopți, în București, dintre care 6 nopți pe platforma mobilă, „Taximetriști” invită publicul într-o poveste plină de umor și suspans în viața de noapte a orașului, alături de personaje savuroase, de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi.

„Lansarea în atâtea săli concomitent a fost copleșitoare. De fiecare dată când faci ceva, un film sau un spectacol, primul contact cu publicul e un moment al adevărului. În care nu știi niciodată ce se va întâmpla. Cât din ce ți-ai imaginat tu va ajunge la spectatori. Acum așteptarea asta a fost înmulțită cu numărul de proiecții, adică șapte”, a mărturisit regizorul Bogdan Theodor Olteanu.

Trailer oficial: https://youtu.be/KzoSIG2q9OY

Din 18 ianuarie, publicul din 14 orașe e invitat să participe la proiecțiile speciale cu o parte din echipa filmului.

Evenimentele vor avea loc la:

Oradea (Cinema Palace, Lotus Center, 18 ianuarie, de la 18:30),

Cluj-Napoca (Cinema City Iulius Mall, 19 ianuarie, de la 18:30),

Brașov (Cinema City AFI Brașov, 20 ianuarie, de la 19:00),

Sibiu (Cineplexx Shopping City Sibiu, 21 ianuarie, de la 18:30),

Timișoara (Cinema City Iulius Mall, 22 ianuarie de la 19:45),

Craiova (Inspire Cinema VIP, Electroputere Parc, 23 ianuarie, de la 18:30),

Pitești (Cinema Trivale, Trivale Shopping Center, 24 ianuarie, de la 18:30),

Constanța (Cinema City in City Park Mall, 25 ianuarie, de la 19:00),

Brăila (Cinema City, Brăila Mall, 26 ianuarie, de la 19:00),

Galați (Cinema City, Shopping City Galați, 26 ianuarie, de la 19:30),

Iași (Cinema City Iulius Mall, 27 ianuarie, de la 19:00),

Piatra-Neamț (Cinema Mon Amour, 28 ianuarie, de la 18:30),

Bacău (Cinema City, Arena Mall, 29 ianuarie, de la 19:00),

Focșani (Happy Cinema, Focșani Mall, 30 ianuarie, de la 18:30).

Biletele s-au pus deja în vânzare: detalii pe taximetristi.film. Toți cei care achiziționează bilete la film sunt invitați să participe până pe 3 februarie și la un concurs special, care are ca premiu un iPhone 14 – taximetristi.film/iphone14.

O noapte nebună, zeci de povești, un singur București

Din 20 ianuarie, Taximetriști vine în 82 de cinematografe din 47 de orașe, distribuit de Forum Film România: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Brașov, Sibiu, Craiova, Brăila, Galați, Oradea, Pitești, Bacău, Arad, Târgu Mureș, Suceava, Satu Mare, Baia Mare, Piatra-Neamț, Botoșani, Focșani, Deva, Alba Iulia, Bistrița, Buzău, Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Târgu Jiu, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Reșița, Vaslui, Alexandria, Bârlad, Gherla, Borșa, Oțelu Roșu, Toplița, Oravița, Onești, Caransebeș, Petroșani, Vulcan, Lupeni, Toplița.

Din distribuția filmului fac parte: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Raileanu, Maria Popistaşu, Mădălina Stoica, Monica Bîrlădeanu, Cosmin “Micutzu’” Nedelcu, Andi Vasluianu, Ana Maria Guran, Nicoleta Hâncu, Carol Ionescu, Alex Mircioi, Vlad Ionuţ Popescu, Adrian Ban, Ştefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Florentina Năstase, Ramona Niculae, Alexandra Panaite, Adi Bulboacă, Paul “Spike” Mărăcine, Adrian Nicolae, Ioana Bugarin, Eva Cosac, Maria Moroșan, Tiberiu Zavelea, Alex Iezdimir, Vlad Pânzaru, Ștefana Micu, Alexandru Oprinoiu, Mihaela Dobre, Andreea Constantinescu.

Pentru mai multe detalii, urmăriți paginile filmului pe Facebook | Instagram | TikTok | YouTube

O producție BOLD FILM STUDIO în co-producție cu TANGAJ PRODUCTION și AVANPOST

MEDIA, cu sprijinul MediaCom, Mindshare, Wavemaker Romania, House of Media, Superbet, Ariston Group, Speed Taxi, Flavors și BGS, în colaborare cu Primăria Capitalei.

„Taximetriști” este un film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, după un scenariu de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae. Imaginea filmului este semnată de Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor Popescu, muzica originală îi aparține lui SPIKE, iar Marius Leftărache este designerul de sunet. Alexandra Panaite s-a ocupat de scenografie și costume, iar Elena Tudor de coafură și machiaj. Director de producție este Simona Pătrașcu, producător executiv

Anamaria Antoci, co-producători Anamaria Antoci și Vlad Rădulescu, iar Ionuț Datcu, Cristian Anastasiu și Bogdan Theodor Olteanu sunt producătorii filmului.

Distribuitor internaţional: BOLD FILM STUDIO.

Parteneri media: KISS FM, ROCK FM, MAGIC FM, Cărturești, Cinemap, Zile și Nopți.

Parteneri: Realme, Izvoarele Călimani, Mediapost Hit Mail, Caii de la Letea.

15 Martie 2023, 19:15

Sursa: https://www.dcnews.ro/primul-film-romanesc-lansat-simultan-in-romania-si-republica-moldova_902334.html

Ultimă oră

Același autor