17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Ce a primit un tânăr din Botoșani care comandase un computer de 5.000 de lei. Ce era în colet, de fapt

Sursa FOTO: Botoșăneanul

Publicat: 16/12/2022, 17:16

Un bărbat din Botoșani, administrator al unei firme, a comandat de pe internet un sistem All-in-One în valoare de 5.000 de lei. Când a primit comanda de la curier a avut parte însă de o surpriză neplăcută.

All-in-One PC sau All-in-One Desktop este acel tip de computer care are toate componentele hardware și monitorul încorporate într-o carcasă comună, astfel încât întregul PC este conținut într-o singură unitate.

Pe 14 octombrie 2021, bărbatul a fost sunat de curier pentru a ridica pachetul. Cum nu putea în acel moment să se întâlnească pentru livrare, a reprogramat-o peste o oră.

Între timp însă, agentul de curierat l-a sunat din nou și i-a transmis că a terminat livrările și că transportă din nou coletul la sediul companiei, situat la marginea orașului Botoșani.

În aceeași zi, administratorul firmei în cauză s-a deplasat la respectivul punct de predare și a preluat pachetul.

Ecran crăpat pe jumătate

După câteva ore a desfăcut coletul și a constatat cu stupoare că All-in-One – ul este spart. Computerul era pur și simplu crăpat pe jumătate din ecran, ca și cum ar fi fost izbit de ceva.

Atunci a contactat din nou site-ul omline de unde comandase computerul și la cererea clientului compania a trimis un agent de la o altă firmă de curierat, care în ziua a ridicat computerul în aceeași zi.

Clientul a avut posibilitatea de a opta între a primi banii înapoi în cont, deoarece plătise online în avans marfa, și un voucher egal cu valoarea bunului pe care îl achiziționase și a ales pentru prima variantă, scrie

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

20 Mar, 19:23

20 Mar, 19:00

Economic –

20 Mar, 18:11

Ultima oră

20 Mar, 18:05

Știri politice –

20 Mar, 17:28

Sport –

20 Mar, 17:11

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ce-a-primit-un-tanar-din-botosani-care-comandase-un-computer-de-5-000-de-lei-ce-era-in-colet-de-fapt-19893534

Ultimă oră

Același autor