17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună pe drumurile principale din ţară. Restricţii în Prahova şi Caraş-Severin

Pe drumurile principale din ţară, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 7 Piteşti – Sibiu, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi fără evenimente rutiere. Sunt restricţii în Prahova şi Caraş-Severin.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe autostrăzi sau pe drumuri naţionale.

Pe arterele rutiere principale din ţară, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 7 Piteşti – Sibiu, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi fără evenimente rutiere în desfăşurare.

Judeţul Prahova – DN 1 Ploieşti-Braşov, la kilometrul 99+800 de metri, în localitatea Nistoreşti, în urma precipitaţiilor din ultima perioadă, de pe versant se scurg pe carosabil bucăţi de pământ şi bolovani. Din acest motiv s-a restricţionat banda I a sensului Ploieşti către Braşov.

Judeţul Caraş-Severin, circulaţia rutieră este oprită pe DN 57 Orşova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localităţii Cozla, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant. Traficul se desfăşoară deviat pe ruta Orşova – DN 6 – DN 57B – Oraviţa – DN 57 -Moldova Nouă.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare în zona montană a judeţului Gorj (DN 67C Novaci-Rânca), fără a fi impuse restricţii de trafic. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire.

Este semnalată ceaţă, fenomen meteo care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/carosabil-partial-umed-cu-vizibilitate-buna-pe-drumurile-principale-din-tara-restrictii-in-prahova-si-caras-severin-21528059

Ultimă oră

Același autor