16.6 C
Botoșani
16 septembrie, 2024

Botoşani: Tânăr, bătut de mai multe persoane, pe stradă/ Poliţiştii au stabilit că a fost vorba de trei agresori, cu vârste de 15 şi 16 ani

astăzi, 14:21

Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă după ce un tânăr de 18 ani a fost bătut de mai multe persoane, pe o stradă pietonală din municipiu. Astfel, s-a stabilit că este vorba de trei agresori, cu vârste de 15 şi 16 ani, după finalizarea cercetărilor urmând să fie stabilite sancţiuni.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au anunţat, marţi, că poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un tânăr de 18 ani care ar fi fost agresat de un grup de persoane, în timp ce se deplasa pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoşani.

Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast

– Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta se deplasa împreună cu un alt tânăr, în zona respectivă, când ar fi fost abordat de un grup de persoane, cu care a avut un schimb de replici, în urma cărora ar fi fost lovit de trei dintre aceştia. Victima a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale”, au anunţat poliţiştii.

Ei au început cercetările în acest caz, iar în noaptea de luni spre marţi, în zona Pietonalului Transilvaniei, au fost identificate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani. Anchetatorii au stabilit că aceştia se aflau în zona respectivă şi în noaptea în care a fost agresată victima.

Poliţiştii au stabilit că trei dintre aceştia, cu vârste de 15 şi 16 ani, l-au agresat pe tânărul de 18 ani.

Anchetatorii continuă investigaţiile în acest caz şi urmează să decidă măsuri de sancţionare pentru părinţii copiilor agresori sau pentru tutorii acestora.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/botosani-tanar-batut-de-mai-multe-persoane-pe-strada-politistii-au-stabilit-ca-a-fost-vorba-de-trei-agresori-cu-varste-de-15-si-16-ani-1922402103282024091421721319

Ultimă oră

Același autor