14.4 C
Botoșani
8 septembrie, 2024

Bogdan Andone, suspendat patru meciuri pentru “comportare jignitoare ori ameninţare la adresa oficialilor de joc”

astăzi, 17:59

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât, miercuri, suspendarea tehnicianului echipei FC Botoşani, Bogdan Andone, ca urmare a eliminării de la meciul cu Oţelul Galaţi, dar şi pentru “comportare jignitoare ori ameninţare la adresa oficialilor de joc”.

Andone a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 2.900 lei conform unui articol din Regulamentul Disciplinar referitor la refuzul unui antrenor de a părăsi terenul de joc rapid după ce a fost eliminat de arbitru.

De asemenea, Bogdan Andone a fost suspendat patru jocuri şi penalizat cu 6.000 lei în temeiul articolului care prevede că persoana care săvârşeşte abateri împotriva oficialilor de joc se sancţionează cu suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa acestora.

“În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Echipa Oţelul Galaţi a învins luni, în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a noului sezon al Superligii. Bogdan Andone a avut o criză de nervi după un fault de joc. El a fost eliminat în minutul 84 şi a plecat la vestiare traversând ostentativ terenul de joc.

Sursa: https://www.news.ro/sport/bogdan-andone-suspendat-patru-meciuri-pentru-comportare-jignitoare-ori-amenintare-la-adresa-oficialilor-de-joc-1922405917372024071721672093

Ultimă oră

Același autor