17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Bărbat reținut după ce a condus, de două ori într-o noapte, sub influenţa alcoolului

13 Martie 2023, 16:44

Bărbat reținut după ce a condus, de două ori într-o noapte, sub influenţa alcoolului/Fotografie de la Energepic, Pexels

Un șofer a fost reţinut în Botoșani după ce a condus, de două ori într-o noapte, sub influenţa alcoolului.

Un şofer din Botoşani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins, de două ori într-o singură noapte, conducând sub influenţa alcoolului, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

‘Din cercetări, a rezultat faptul că acesta, în noaptea de 11 spre 12 martie a.c., a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani, fiind sub influenţa alcoolului. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere. Ulterior, în aceeaşi noapte, bărbatul a fost depistat, din nou, conducând autoturismul, pe strada Marchian, de această dată, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat’, a mai afirmat reprezentantul IPJ Botoşani.

20 Martie 2023, 17:55

Sursa: https://www.dcnews.ro/barbat-retinut-dupa-ce-a-condus-de-doua-ori-intr-o-noapte-sub-influenta-alcoolului_908569.html

Ultimă oră

Același autor