17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Autoturism furat din Muntenegru, descoperit la Vama Albița

De către

14 martie 2023

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Skoda Fabia, care figura în bazele de date ca fiind furat din Muntenegru.

Pe 13 martie, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, de 49 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca Skoda Fabia, înmatriculat în Muntenegru.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Muntenegru.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că, la rugămintea unui concetățean, transportă autoturismul în Republica Moldova și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 40.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2023/03/autoturism-furat-din-muntenegru-descoperit-la-vama-albita/

Ultimă oră

Același autor