17.8 C
Botoșani
23 iulie, 2024

Adrian Mutu, în siguranţă la Rapid chiar dacă nu califică echipa în cupele europene. Victor Angelescu: Ne bate toată lumea cu 4-0 sau cum?

08 Martie 2023, 21:40

Facebook Adrian Mutu

Victor Angelescu, finanţatorul Rapidului, dă asigurări că Adrian Mutu va rămâne antrenorul echipei chiar dacă giuleştenii nu prind un loc de cupă europeană la finalul campionatului.

„Eu zic că, după două sau trei meciuri din play-off, cred că o să putem să ne dăm seama dacă putem să emitem pretenții. Obiectivul e cupele europene, locul 3, locul 4, depinde ce se întâmplă și în Cupa României.

E un obiectiv, nu știu ce înseamnă obligatoriu. Noi suntem foarte mulțumiți, lui Adi i-am prelungit contractul, mai are 2 ani și jumătate. Suntem alături de el, nu se pune problema să renunțăm la el, chiar dacă nu ne atingem obiectivul de a prinde cupele europene.

Chiar credem că e antrenorul potrivit pentru noi. Dacă se poate și anul acesta cupele europene, de ce nu? Zero la sută nu există. Să ne bată toată lumea cu 4-0 sau cum? Dar nu sunt șanse reale ca el să plece”, a spus Victor Angelescu, la

Robert Niţă, fostul jucător al Rapidului, crede că fanii şi-au pierdut răbdarea cu Mutu

”Este contestat Mutu! Eu am fost pe stadion și am văzut cum fluierau fanii și cum țipau. Nu poate nimeni de la Rapid să joace ca Mutu. Nu avea altă șansă decât să câștige meciul cu Botoșani și cel cu Hermannstadt să vadă noii jucători, să îi vadă pe cei care au revenit.

Te-a bătut Hermannstadt nu e așa mare problemă, e un accident. Dacă te bate în schimb CFR-ul sau FCSB-ul e altceva, acolo sunt înfrângeri care te costă 3 puncte.

Rapidul e la al doilea an în prima ligă, iar valoarea lotului Rapidului e sub locul ocupat în clasament, din punctul meu de vedere, și aici e doar meritul lui Mutu și al jucătorilor.

Eu văd marea majoritate a jucătorilor care au fost aduși că au o valoare individuală mult mai mare înainte de venirea lui Mutu. A creat un grup. Să ne uităm și pe banca de rezervă.

Rapid nu are unul dintre cele mai bune trei loturi din Liga 1. Nu cred că se pot bate cu Craiova lui Rotaru, poate nici cu Craiova lui Mititelu când vorbim despre jucători de top.

M-aș bucura să câștige Rapid meci de meci, dar să vedem cine suntem, ce suntem și ce putem să facem, unde ne e locul.

Tu ai adus jucători liber de contract sau care nu jucau acolo unde erau legitimați. A mai fost o fază. A fost o lovitură liberă din lateral, vine un jucător care fusese faultat și mai bătuse un corner înainte.

Vine și nu vrea să bată. Ăia la Barcelona se certau pentru minge care să bată, iar ăsta se uita cum a fost cu banderola la FCSB, se uita la oricine, să bată altcineva și el să urce în careu.

Mai e și chestie de personalitate aici. În Giulești e greu, dar fanii au avut o atitudine senzațională, nu au huiduit niciun jucător 95 de minute, cât a fost meciul cu Hermannstadt”, a spus Robert Niță, potrivit

20 Martie 2023, 17:55

Sursa: https://www.dcnews.ro/adrian-mutu-in-siguranta-la-rapid-chiar-daca-nu-califica-echipa-in-cupele-europene-victor-angelescu-ne-bate-toata-lumea-cu-4-0-sau-cum_908040.html

Ultimă oră

Același autor