6.6 C
Botoșani
18 octombrie, 2024

Care este starea pacienților internați după explozia de la magazinul din Botoșani

Ministerul Sănătăţii prezintă situaţia pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon din Iaşi”, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani după explozia care a avut loc vineri la un centru comercial din municipiul Botoşani, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis sâmbătă, doi dintre cei trei pacienţi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi sunt intubaţi – unul cu stare generală staţionară şi unul cu stare generală

, instabil. Pacientul internat în ATI are o evoluţie favorabilă.

Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) sunt intubaţi, iar starea acestora rămâne gravă, având în vedere că sunt afectate căile respiratorii.

De asemenea, cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani (la cerere) au stare generala bună, iar evoluţia este favorabilă.

Ministerul arată că au fost externaţi opt pacienţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri dimineaţa la un magazin de materiale de construcţii din municipiul Botoşani. Un număr de 15 persoane au fost rănite.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/care-este-starea-pacientilor-internati-dupa-explozia-de-la-magazinul-din-botosani-2819649

Ultimă oră

Același autor